Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Speciaal bier kaas & chocola

 

Guillaume's Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes zijn in 2014 een smakelijke samenwerking aangegaan door om de 6 à 8 weken op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

 

Vrijdag    27 september van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zaterdag 28 september van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zondag   29 september van 14:00 t/m ± 17:00 uur

 

Bier heeft een immens podium gekregen in Nederland maar ook in de rest van de wereld, en dit is volledig terecht gezien de klasse, de diversiteit, en de innovatieve bierstijlen die er geproduceerd worden.

We zijn nogal gewend om bij kaas wijn te drinken (vaak te zoet helaas) bij chocola ook zoete wijnen, maar wist je dat bier een hele bijzondere en goede begeleider is om te drinken bij kaas en/of chocolade? De mening van Fijn-Proeverij is dat dit vaak zelfs mooier kan zijn als je de goede combinaties bij elkaar weet te vinden. Tijdens deze proeverij zullen 10 van deze combinaties aan jullie laten proeven.

 

Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk)

Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon

€ 37,50,- p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijn-proeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl

 

Zou u nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.

Cadeaubon voor wijnproeverijen, whiskyproeverijen, theeproeverijen, speciaal bierproeverijen, wijn en spijs proeverijen, prive sommelier

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design