Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Wijncursussen

 

Wijncursus Utrecht Fijn-Proeverij

Over wijn leren is het type cursus die leuk is om te doen, een waar je met veel enthousiasme aan begint en je niet meer los laat, maar ook waar je de rest van je leven wat aan hebt. Eindelijk snappen wat er op de etiketten staat vermeld en in een restaurant de wijnkaart durven aannemen en weloverwogen een keuze kunnen maken. Thuis uw gasten meer kunnen vertellen over de wijn die u geselecteerd heeft voor bij de maaltijd of mee kunnen praten wanneer u iemand een geur of smaakbeschrijving geeft.

 

Misschien bent u wel werkzaam in een omgeving waar u veel met wijn werkt en wilt u uw gasten/klanten zelfverzekerd van goede informatie voorzien. Genoeg redenen om als individu, met uw partner, met vrienden of collega's één van de Fijn-Proeverij cursussen te volgen.

 Terwijl u letterlijk tussen de wijnen leert over wijn zal u nieuwe mensen leren kennen waar u uw nieuwe passie mee kunt delen en waar ware 'wijn vriendschappen' uit kunnen ontstaan.

 

Guillaume’s Fijn-Proeverij is geheel onafhankelijk en promoot geen specifieke merken of leveranciers waardoor u kenmerkende wijnen te proeven krijgt die kenmerkend zijn voor de lesstof en verkrijgbaar zijn in de Nederlandse handel.

 

Voor meer inspiratie zie hier de foto pagina.

 

Welke cursussen biedt Guillaume’s Fijn-Proeverij aan en wat kunt u van mij verwachten?

Voor proeverijen, workshops en andere Fijn-Proeverij diensten zie Fijn-Proeverijen.

Geslaagden aan de Wijnvignet cursus bij Fijn-Proeverij Utrecht

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design