Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Video's Fijn-Proeverij TV


Op deze pagina worden regelmatig filmpjes geplaatst waarin ik mijn kennis en ervaring met u zal delen. Dit is uiteraard informatief maar ook gekoppeld aan een quiz waar u aan kunt deelnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de filmpjes zorgvuldig en maak kans op fijne prijzen. Blijf op de hoogte via mijn facebook-pagina.

 

Let op!!! de spelregels:

- U kunt meedingen aan prijzen wanneer u mijn facebook-pagina heeft geliked.

- Prijzen zijn bedoeld voor consumenten, professionals maken geen kans op prijzen.

- Over de uitslag valt niet te corronsponderen.

 

Om u wegwijs te maken met de basis principes over o.a. de geschiedenis, wijn & productie van Champagne heb ik enkele filmpjes gemaakt waar ik u hiermee over uitleg.

Veel plezier met kijken en ik zou het fijn vinden als je er wat van opsteekt!

Filmpjes over Champagne; geschiedenis, fles openen, productiemethode, glaswerk, gastronomie & het gebied

Hieronder wil ik aan de hand van verschillende onderdelen over Champagne goed kennis laten maken met deze geweldig streek en hoe je optimaal kunt genieten van de wijn die met geduld gemaakt en genuttigd dient te worden. Ik laat zien waar Champagne nu vandaan komt, welk glaswerk te gebruiken en de gastronomische mogelijkheden. Mochten er toch nog vragen zijn schroom dan n iet contact op te nemen.

Spanje als wijnland, wijnbouwgebieden, en mogelijkheden in wijn&spijs combinaties

Spanje is als wijnland zeer divers aan druivenrassen en smaakstijlen. Aan de hand van het filmpje hieronder wil ik jullie in een notendop mee op reis nemen door alle wijnbouw regio's die Spanje kent en de wijnen die hier vandaan komen. Ook maak ik u wegwijs in de gastronomische mogelijkheden om te combineren met wijne uit Spanje. Geniet van de diversiteit aan wijnen uit Spanje en mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Sabreren valentijns verrassing Bijenkorf de Dam Amsterdam

Tijdens een geweldige valentijsactie van De Bijenkorf op de Dam mocht Guillaume's Fijn-Proeverij bijdragen om een geweldige liefdes beleving te geven.

 

Er stond een tafel en stoel aan de buitenkant van de etalage en dit gespiegeld aan de bijnnenkant van de etalage (niet zichtbaar achter een gordijn), hierbij een bordje met de tekt 'Neemt u plaats?'. Degene die het aandurfte om tussen het winkelende publiek te gaan zitten werd verrast, kijk maar........................

Taste of Amsterdam Famille Castel 2016 & Maison Castel 2016

Taste of Amsterdam, een geweldig evenement waar liefde voor eten en drinken samen komen. Ook de wijnen van Castel zijn goed vertegenwoordigd op het castel wijnplein. Hier mocht Guillaume's Fijn-Proeverij de zogenaamde 'Flying Wine Tastings' verzorgen tijdens de winter editie van 2014 en de zomer edities 2015 & 2016. Aan de hand van een mooi verzorgte wijnbar/stand worden de bezoekers aan de hand van een rondleiding voorgesteld aan enkele wijnen van Castel om zo een goed beeld te krijgen van het grootste wijnbpouwbedrijf van Europa. Proef de sfeer hieronder!

 

Wilt u advies of hulp bij het organiseren of begeleiden van proeverijen tijdens evenementen neem dan gerust contact met mij op.

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design