Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Logo Van Werkhoven Wijnen Logo Wijnboerderij Logo Chocolatier Atelier Alexandre
Logo El Sauco
Logo Bourgondisch Lifestyle
Logo Bjorn Stukje
Logo Hotsoup Logo Whisky- en wijnhandelaar Verhaar logo Mensonidesign

Partners


Proeflokaal/Slijterij De Zes Vaatjes.

Eén van de oudste horecagelegenheden van de stad Utrecht met specifieke eigen producten, zoals o.a. ‘De Baliekluiver’ (Kruidenbitter), ‘Slokkie van ’t Jochie’ (Jenever), ‘Sint maarten’ (Koffielikeur),  ‘Droppie van ’t Jochie’ (Drop likeur)en ‘Het fluwelen handvat’ (Roomcocktail). Deze worden geschonken in het nostalgische proeflokaal en verkocht in de slijterij. In het  familiebedrijf (sinds 1914) kom ik al vele jaren graag over de vloer. Dit vanwege de eigenzinnigheid en klasse in producten. Een proeflokaal waar je een goed gesprek kan voeren onder het genot van een mooi speciaal bier. Uiteraard ook de eigen producten en andere distillaten van over de hele wereld. Het proeflokaal bevindt zich op Mgr.v.d.Weteringstraat hoek Appelstraat. De ingang zit op Appelstraat 4, je dient aan te bellen om binnen te komen. Eenmaal binnen waan je je tussen authentieke producten,  kennis van dranken en Utrechtse historie .

www.dezesvaatjes.nl

 

Werkhoven wijnen:

Vanaf het aller eerste begin dat ik met wijn in aanraking kwam werk ik samen met Edwin Werkhoven. Voor elk type restaurant kan ik uit de voeten met zijn assortiment. Van laag geprijsd tot luxere wijnen, allen van goede tot zeer goede kwaliteit.

Buiten zijn goede assortiment is Edwin een trouw fijn persoon om mee samen te werken waar service belangrijker is dan enkel commercieel denken.

Zijn prachtige ontvangst ruimte zal gaan dienen als leslokaal voor de wijncursussen.

www.werkhovenwijnen.nl

 

Wijnboerderij

Deze schitterende locatie gelegen in natuurlijke omgeving biedt zeer veel mogelijkheden voor u en mij. Hier zal les gegeven worden op gebied van gastronomie maar ook proeverijen & andere evenementen georganiseerd gaan woorden. Het fijne van deze locatie is de parkeergelegenheid, landelijkheid, ruimte zowel binnen als buiten, aanwezigheid van een keuken, en gezellig.

www.wijnboerderij.nl

 

Chocolatier Atelier Alexandre

Bon Bons zijn overal te koop maar zo verfijnd, maar met zoveel liefde, passie & perfectie die te proeven is in de chocolade creaties van Alexandre Bellion zijn ongekend.

Niet zomaar Bon Bons op de markt brengen nee 3 jaar experimenteren voordat hij zichzelf op de markt wil begeven. Zijn perfectie begint bij de plantage, hoe de boer de bonen fermenteert tot aan hoe Alexandre dit alles bewerkt. Grote Klasse om met hem samen te werken.

www.chocolaterie-alexandre.nl

 

Chocolatier El Sauco

Om naast de bons van Chocolatier Atelier Alexandre een breed assortiment van verschillende cacao en chocolades aan te kunnen bieden tijdens mijn proeverijen ben ik bij El Sauco bij het juiste adres. Voor een ieder wat wils in het hoogste segment van chocolade producers, dat is wat Erik Sauër wil bieden met zijn assortiment. Erik is inmiddels niet meer weg te denken bij de betere delicatesse winkels, gastronomie en patissiers kunnen ook goed met zijn assortiment aan de slag. Net als ik is Erik wars van de massaproducten en biedt hierdoor producten aan die de kern van het bestaan goed laten zien.

 

Bourgondisch Lifestyle

Al jaren zijn René Koelman & Latif Elmessoussi niet meer weg te denken in de Nederlandse Gastronomie, ik heb dan ook vele kaaswagens mogen aankleden met de prachtige goed geselecteerde kazen van over heel de wereld. Zoals de naam al zegt is Bourgondisch Lifestyle een levensstijl en dat proef je terug. Net als alle andere samenwerkingen werk ik graag met hen samen vanwege de constante drang naar het leveren van kwaliteit, nooit stil zitten en altijd beter willen.  Daarnaast straalt het bedrijf passie uit, swingt het met smaken en bezitten ze over vriendelijk personeel met veel kennis.

www.bourgondischlifestyle.nl

 

BS Private Dining

Heerlijk thuis genieten in uw eigen omgeving met heerlijke gerechten van Bjorn Stukje doet u denken in een gastronomisch restaurant te zijn. Na vele jaren op hoog niveau gekookt te hebben in binnen en buitenland heeft Bjorn ervoor gekozen al zijn ervaringen te bundelen en in privé sfeer voort te zetten. Al zijn gerechten zijn goed doordacht met finesse en een verhaal. Samen met de wijnen van Guillaume's Fijn-Proeverij verzorgen wij u een onvergetelijke onbezorgde gastronomische ervaring.

www.bjornstukje.com

 

Hotsoup

Wat een kennis en passie over thee komt er uit het nog net Nederlandse Roodeschool.

Een zeer ruim assortiment van witte, gele, rode, zwarte en vele andere theeën maar ook andere thee benodigdheden. Een geweldig assortiment voor mij om te gebruiken bij al mijn thee activiteiten. Rogier van Apeldoorn heeft zijn passie en liefde voor thee op mij nog meer weten te versterken.

www.hotsoup.nl

 

Cocktail Professor

In mijn zoektocht naar een passende samenwerking betreft cocktails is het mij gelukt, en hoe. De Cocktail Professor kent geen grenzen in het creëren van cocktails, dit uit zich niet enkel in wat er in het glas komt, maar ook hoe het gepresenteerd wordt als totaal beleving totaal aangepast op uw wensen.

Cocktail Professor verzorgt high-end cocktail catering voor allerlei soorten evenementen. Verse ingrediënten, unieke smaakcombinaties en creativiteit in de verschijning en presentatie van de cocktail. Cocktail Professors team bestaat uit een groep professionele, gepassioneerde bartenders die allemaal getraind zijn op vakmanschap en een ‘gentleman-service’. Perfect om te combineren tijdens evenementen waarbij u naast wijn ook andere invulling wilt geven aan het geheel.

www.cocktailprofessor.com

 

Whisky- en wijnhandelaar Verhaar:

Als de naam verhaar klinkt in Whisky Nederland & zelfs in Schotland weet men dat om de prachtige zaak in Bilthoven gaat, gevuld met een meer dan ruim assortiment Whisky’s.

Inmiddels is de winkel al meerdere jaren van Marcel Verhaar die het stokje van de zeer gerespecteerde Verhaar Sr. heeft overgenomen. Naast Whisky’s zijn wijnen en distillaten ook aan de orde van de dag maar persoonlijk is elke stap die ik daar al vele jaren binnen zet kraakt & ademt naar Whisky en als ik naar buiten loop ben ik alweer even vergeten dat ik in Bilthoven ben.

Als kleine jongen liep ik al over de honkbalvelden met de sponsoring van dit geweldige bedrijf op mijn rug, nu is het de enige plek voor mij om de whisky’s te halen voor uw proeverij.

www.whiskyshop.nl

 

Mensonidesign

Om je volledig over te geven aan iemand van buitenaf om je internetsite te laten vormgeven is altijd een lastig verhaal, want: ‘Komt je uitstraling wel over zoals je dat in gedachte had’, pakt diegene goed op wat jij in je site wil hebben en noem zo nog maar wat dilemma’s waar je tegen aan loopt met het ontwikkelen van je internetsite.

Karen Mensonides heeft mij precies goed aangevoeld en precies gedaan zoals ik het voor ogen had. Ook qua advies en eigen initiatief sloeg ze de spijker iedere keer weer op de juiste kop. Ik kan dan ook Mensonidesign zeer zeker aanraden bij het ontwikkelen van uw site.

www.mensonidesign.nl

 

 

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design