Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Guillaume Coret


Mijn naam is Guillaume Coret. Al van Jongs af aan geniet ik van goed eten en drinken. Ik proefde altijd alles. Ik had het geluk zeer fijn gemaakte distillaten van mijn oom te mogen proeven die hij zelf produceerde en daarnaast mocht ik zijn cocktails beoordelen wanneer hij mee deed aan Bartender wedstrijden als meester-schenker. In het proeflokaal hadden wij als familie de primeur als er weer een nieuwe drank was geproduceerd. Met mijn 20ste jaar kreeg ik de kans om een zeer bijzondere fles wijn te bemachtigen, hieruit ontstond een hobby wijn & spijs diner waar nog meer van dit soort wijnen werden aangedragen. Hierdoor is mijn positieve virus voor dranken ontstaan.

 

Met veel plezier heb ik dit verder mogen ontwikkelen door te reizen, veel proeverijen te bezoeken en uiteraard te studeren. Als Sommelier en Wijn & Spijsspecialist ben ik met veel producten in aanraking gekomen. Ik heb gasten mogen verwennen met smaakvolle producten als wijnen, theeën, alcoholische en non-alcoholische cocktails en digestieve om de gerechten die uit de keuken kwamen te begeleiden. Tevreden en smaakvolle gezichten doen mij veel deugd.

 

U zien genieten doet mij genieten. Graag deel ik mijn Sommelier ervaringen met u terwijl we genieten van fijne producten.

 

Guillaume

 

 

Foto van Sommelier-Vinoloog Guillaume Coret

"U zien genieten

doet mij genieten"

Guillaume Coret

 

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design